Uudet sivustot – kirpputorilla tavataan!

Neljän vuoden jälkeen sain vihdoin viritettyä visuaalisen ilmeen elementtejä (w/ Susa Laine) ja sitä kautta uudet esittelymateriaalit sekä www-sivustot.

ZAH! Pienen tuuletuksen paikka.

Domain -juttu ei vielä täysin toimi, mutta www.arvotieto.fi uudelleenohjautuu tänne wordpressin sivustolle. Tätä pitää vielä säätää.

Anyway, huomenna keskiviikkona 24.8. pidän jo perinteisen ”kirpputorilla tavataan” -päivän. Vietän tätä pitkäaikaisen harrastukseni, eli LP-levyjen keräilyn, parissa. Tällä kertaa tosin en ole ostamassa, vaan myymässä!
…pitää opetella siirtymistä prosessin ”toiselle puolen”, sillä kokoelmassa on jo yli 10 000 nimikettä. Niiden hankkimiseen on mennyt 35 vuotta, joten myyminen on pikku hiljaa aloitettava.

Onneksi viime kesän tapahtuma osoitti, että myyminen on yhtä hauskaa kuin ostaminen.

Tapahtuma on samalla myös eräänlainen Arvotiedon vuosijuhla (tällä kertaa 4.) sopivasti ennen syyskauden alkua. Olen valinnut myyntipöydän sijainnin kahviloiden vierestä ja kahvilassa on piikki auki työverkostolle.

Tervetuloa siis toritunnelmasta nauttimaan ja ehkä hieman verkostoitumaankin!
Arvotieto tarjoaa kahvit 😉

Lisätietoa Arvotiedon Facebookissa.

Kuvassa levyt, jotka otan myyntiin.


Jälkikirjoitus.

Hieman koleasta kelistä huolimatta tori oli täynnä myyjiä ja porukkaa kävi kiitettävästi (n. 60 nimikettä vaihtoi omistajaa minun pöydällä). Kuvassa yksi onnellinen asiakas 😉

WP_001156

Kuva. Maarit löysi aikakoneen nuoruuteen.

Viimevuotiseen tapaan, erinomaisen hauska päivä oli … olen nähnyt eläkevirkani 😉

Top